Ahoj všichni,poradíte mi jakou diagnostiku na FIAT BRAVA r.v.96?Mám asi rok stary notebook ACER TRAVELMATE 2420,ale má jenom jeden COMport a jede na WINDOWS XP,takže uniscan nepřipadá v úvahu.Jde mi jenom o něco jednoduchého,co vyčte paměť závad,popřípadě i vymaže.Dále se chci zeptat,jestli jde závada u BRAVY vyblikat a pokud ano,tak jak???Předem díky za odpověď.
Brava blikat nebude,na tyhle auta je nejlevnější dobré řešení právě ten zavrhovaný Uniscan,dále třeba tímhle http://www.pc-autodiagnostika.cz/diagno ... dka=ukazky ,připojení přes USB ,ale cena trochu jinde a navíc nevím ještě o nikom kdo by s tím dělal ,takže osobní zkušenost žádná.
Pak už jen moderní multiznačkové diagnostiky za jiné peníze.
Nejjednodušší řešení: Starej comp se dvěma porty z výprodeje a Uniscan k tomu. Pokud se s tím naučíš dělat, budeš překvapen co to za pár tisíc dokáže. Umí to live data a to je hlavní, protože pokud je komponent vadný, ale v toleranci, tak se žádná chyba neukládá a tím pádem je paměť závad prázdná a auto zlobí. Včera jsem zrovna opravoval starý Uno, ani ta jednotka nebyla v seznamu. Nakonec jsem to načet jako Alfu a teplota -29 stupňů. Dal jsem nové teplotní čidlo a jede jako z praku.
ORIGOSCH
Chlape z teba maju zakaznici radost...Ale ten UNISCAN 1.83 alebo UNISCAN3 mozem odporucit...
Dost dobry je aj ELM327.
RF SYSTEM
Produkty pre autodiagnostiku, autoelektrika, autoalarmy, oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, zmena podsvietenia, airbag, autodiagnostika, odkódovanie a oprava autorádií, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
Děkuji vám pánové za radu.Nakonec kupuji uniscan 1.83.Jen se chci zeptat,na jakém notesu vám to pracuje,chci mít jistotu,že to bude šlapat,než koupím další počítadlo.Popřípadě,nevíte o něčem na prodej???Diky GREENČA
UNISCAN 1.83 potrebuje dva com porty...myslim si ze ziadny notas ich nema.
Najlepsie je na to stolova masinky..starsia uplne postacuje.
RF SYSTEM
Produkty pre autodiagnostiku, autoelektrika, autoalarmy, oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, zmena podsvietenia, airbag, autodiagnostika, odkódovanie a oprava autorádií, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
No někdy docela maj. Tenhle kluk s tim Unem byl asi v pěti servisech a pokud ho s tím rovnou nevyhodili, že je to starej krám, tak mu tam dali nový svíčky a tím to končilo.